Sunday, June 28, 2015

Majlis pertunangan #MSASNAIH


14062015, Ahad | Alhamdulillah. Majlis bertunang dah selesai dengan selamat. Ni baru ada masa nak update blog. Kalau tak busy untuk urus majlis besar pulak nanti. Tarikh bile? Jeng jeng jeng dalam masa terdekat ni. Cewah! Pagi tu keluarga belah lelaki sampai dalam 10 lebih. Cakap kejap2 kedua belah keluarga. Kite kena panggil debor tau! Hiks. Keluar dari bilik semua mata duk tengok kite. Fuh! Lepastu mak (mak MSAS) datang duduk sebelah untuk sarung cincin. Salam2. Amik gambar. Giliran MSAS pulak sarung cincin. Abah yang sarungkan. Wee ~ lepastu baca doa untuk makan2. Catering terlambat sikit hari tu. Aduh! Spoil sungguh. Tapi selamat la orang tak tunggu lama. Alhamdulillah sangat! Heee ^^ lepastu dah selesai majlis. Hantar family MSAS balik. MSAS kena tinggal dekat rumah kejap. Hiks! Lepastu makan sesama dengan MSAS. Dah lah pakai baju sedondon. Makan sesama. Kakak ipar tegur gaya macam dah nikah. HAHAHA. Lepastu amik gambar ramai2 lagi. Selamat lah photographer kawan MSAS ayih tuh sporting. Dan ayih pon satu kolej dengan kite dulu. Wee ~ Alhamdulillah semua dah selesai untuk hari tunang. Sekarang countdown untuk nikah pulak. Semoga uruskan kami berdua dipermudahkan dan hadapi dugaan dengan tabah dan sabar! Amin! 



xoxo
#msasnaih